Подарък на скорост!

Ако се чудите какво да подарите на половинката си за Свети Валентин или за друг повод, имам предложение за вас – каране на пистов автомобил!

Защо точно каране на писта? Защото е супер! Адреналинът бързо се качва и разбирате, че карането на вашия автомобил не може с нищо да се сравни с оборудвана пистова кола! А и къде другаде имате възможност да натиснете газта! На пистата ще сте сами на пътя и никой няма да ви казва да намалите (освен едно ангелче кацнало на скоростомера)!

Как? Закупувате подаръчен ваучер от сайта на Wishio.bg като внимавате да си изберете опцията с инструктор :). Според мен е задължителна, ако ще му/ви е за първи път.

Къде? Писта Дракон, на 20 км от Пловдив в посока Хисаря

Кога? Когато си поискате, обаждате се предварително да му запишете час. Уикендите понякога има състезания, затова се обадете по-отрано. И остава само да отидете с него да покара. Разбира се, че трябва да сте там. Дори само за да му напомните на връщане, че вече не кара състезателната кола и че завоите не се взимат с пълна скорост и в отсрещното платно 🙂 !

Мисля, че ще ви хареса! Трябва да се пробва!

One thought on “Подарък на скорост!

  1. Василена

    Привет, Цветелина!

    Казвам се Василена и съм част от екипа на Wishio. Много се радвам, че си се доверила на нас за подарък и се надявам, че преживяването се е харесало на получателя 🙂 Ако пък ти трябва съвет за следваща изненада, винаги сме на линия да помогнем!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *